Type medlemskap

Du har valgt Tilgang til spillet.

Dette er for å få tilgang til å spille spillet 🙂

The price for membership is NOK100.00 every 6 Måneder.

Har du en rabattkode? Klikk her for å legge til din rabattkode.


Kontoinformasjon Har du allerede en konto? Logg inn her

LA FELTET VÆRE TOMT

Personvern

Legg til din overskrift he

 

Erklæringen gir informasjon om hvilke personlig data som lagres når du besøker nettsiden og handler i butikken, samt hvor det lagres og hvorfor. Databehandlingen utføres av Behandlingsansvarlig og er nødvendig for at vi skal kunne tjene deg som kunde på best mulig måte.

I tillegg kan personlig data brukes i forbindelse med: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon og bokføring.

Ved å handle i butikken eller ved å sende oss et kontaktskjema godtar du vilkårene som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Om du opplever at vi misbruker dine data har du i tillegg mulighet til å klage til Datatilsynet.

Dine opplysninger

For å gi oppdatering angående sendingene din eller ved annen nødvendighet bruker vi din epost eller ditt telefonnummer til å kontakte deg. Deres adresse brukes for å sende dere produktene.

WooCommerce

Når du sender oss en melding via kontaktsiden, blir informasjonen lagret i WooCommerce.

PayPal

Om du betaler med Visa eller Mastercard vil personlig informasjon som navn, telefonnummer, adresse, mail og kortnummer sendes kryptert til PayPal for behandling av betalingen. Vil du lese mer om hvordan PayPal behandler dine personlige data, les om deres personvern her.

Leveranse

Vi leverer produktene personlig, slik at det kun er den ansatte i bedriften med ansvar for utkjøring, som har informasjon angående navn, telefonnummer og adresse.

Innsyn og retting

Du har krav på innsyn og sletting av opplysninger om deg. Dette kan gjøres ved å sende en henvendelse til privacy@gdpr.no. Dersom du øsnker de registrerte opplysningene slettet, eller om de ikke er riktige eller er fullstendige, har du krav på at opplysningene endres slik at de samsvarer med personopplysningsloven.

Oppbevaring og sletting

Opplysningen fra ditt kjøp blir lagret maksimum en måned, før det slettes fra våre systemer. Dette er i tilfelle det oppstår problemer i sammenheng levering av varen.

Behandlingsansvarlig

Lær Lett UB
Kristen Videregående skole Trøndelag
Østre Rosten 35
7075 Tiller
Org.nr: 923 635 793

Kontakt oss via:
+47  482 58 677
laerlett@gmail.com